Harley-Davidson: Project LiveWire

19.06.2014 15:02

H-D LiveWire = Tesla S, Elona Muska ?

Elektrický pohon oslovil i klasiku. Úspěch Tesly motivuje i vývojáře H-D. To není převrat v pohonu, ale návrat ke klasice.
Porsche, tvůrce H-D motoru VRSC (V Racing Street Custom),
začal také jako hybrid Lohner - Porsche.
Z New Yorku zahajuje H-D v úterý 24. června 2014 kampaň. Project LiveWire Experience Tour, praktické představení nového motocyklu. H-D chce znát feedback od amatérských jezdců na svoji nabídku:
indukční motor: 74k (54kW), zrychleni za 4s na 100km/h (62 mile/h),
max. speed: 150 km/93mile/hod, dojezd: 85 km/53mile.
Do konce roku navštíví s tímto PR projektem, 30 dealerů v USA.
Příští rok se snad budeme moci svézt i v Evropě. H-D LiveWire nabídne nejen zážitek ze zrychlení, ale bude ikonický i nezaměnitelným novým zvukem. Bude se odlišovat nejen od spalovacích motorů, ale i jiných elektrických motocyklů. H-D zažívá úspěch již 111 roků a chce v něm i nadále pokračovat. Má zájem oslovit juniory, kteří v dětství ovládali smart-mobilem kočárek a za snové auto považují Teslu S a ne Ford F-150. H-D umí prognózy. Vždy byl cool brandem a tah na nádrž s bateriemi, je toho důkazem. Přeji H-D, aby s budoucím H-D Electric, jezdil i Elon Musk z Tesly. Potvrdilo by se, že H-D jde správným směrem. Nečekejme však, že Hells Angels pojedou ze showroomu H-D hned na poprvé s ním!

Přejeme H-D úspěch, nejen nyní, ale i v budoucnosti.

Jar. Švehla/Mobility Club
Publikováno z podkladů: project.harley-davidson.com

 

 

 

 


You Tube: Harley - Davidson: Project LiveWire

 

Zpět